Descarcă gratuit e-book-ul "Marketing pe înțelesul tău".Lăcrămioara Manole
Advertising Key Account Manager KAUFLAND

     Au răspuns foarte prompt la solicitările noastre, au reuşit să pună în valoare ideea pe care voiam să o transmitem şi au livrat servicii de calitate. Cu siguranţă, vom apela cu încredere şi pe viitor. Îi recomandăm cu toată aprecierea.

Madalina Bacaim
Account Manager, LEGO Romania

     In primul rand as vrea sa va multumesc tare mult pentru asa o calitate a NSL, sunt uimita cat de bine arata. O super agentie!

Zoltan Tussai
General Manager, ODS - Optical Disc Solutions

     Ne-ați impresionat chiar de la începutul colaborării noastre cu rapiditatea execuției lucrărilor și cu seriozitatea de care dați dovadă. Sunteți o echipă pe care ne putem baza!
Lorand Soarez Szasz
Business coach, trainer, speaker si antreprenor

     Este greu sa găsești o firmă care să se ocupe de imaginea ta. Fiind vorba de o resursă atât de importantă în firma noastră am căutat mult timp, și când spun mult timp, mă refer la ani, o firmă care să înteleagă perfect de ce avem nevoie. O firmă care să creeze materiale care să transmită imaginea pe care o dorim în piață. După multe încercări eșuate am întâlnit firma Vismark și de atunci imaginea noastră este în mâinile lor. :)

Marius Vişinescu
CEO MAAM

     My first project with Vismark was to create or new product catalogue and all I can say is that they delivered 110%. From the very beginning I have noticed their customer oriented culture and the fact that they always meet the agreed deadlines. They never propose you a content without carefully mapping your needs and asking the right questions so that the rest of the work is quite simple and fun. And yes, I fully recommend Vismark, they should be cloned.

Nagy Tibor
Director Magazine Certificate LEGO® România

     Încă de la începutul colaborării noastre cu firma Vismark am fost surprinși de creativitatea designerilor și de felul în care au reușit să dea o formă grafică elaborată ideilor noastre. Promptitudinea de care au dat întotdeauna dovadă, seriozitatea, precum și profesionalismul ireproșabil au reprezentat adevărate atuuri care au pus bazele unei colaborări de lungă durată.

Ion Codreanu
Importator Leonidas România

     Rapiditate, Flexibilitate şi Deschidere la Nou sunt acele cuvinte care caracterizează realitatea de astăzi şi formează portretul robot al echipei Vismark de tineri antreprenori cu care trebuie să ne mândrim azi în România şi care aduc plus valoare atunci când sunt motivaţi de următorul proiect în care se implică cu drag.

Anca Alina Ionescu
Fondator www.TanarSiSanatos.ro

     De câte ori am lucrat cu Vismark am primit un produs pentru care am primit doar complimente de la fanii şi clienţii Tânăr şi Sănătos. Pentru cărţile de vizită primesc constant un invariabil “ce tare!”, iar roll-up-ul şi coperta ghidului gratuit pentru un stil de viaţă sănătos “te pune parcă în mişcare şi ţi se face poftă de ceva răcoritor de sănătos”. Este clar că echipa Vismark a înţeles mesajul pe care vreau să-l transmit şi modul cel mai potrivit de a-l transmite potenţialilor clienţi. În plus apreciez flexibilitatea lor, dar şi promptitudinea şi amabilitatea cu care au răspuns de fiecare dată cererilor mele. Recomand cu încredere Vismark, pentru mine nu poate exista o colaborare mai reuşită decât cea cu echipa lor!

Sorin Cojocaru
Owner, Speed Pizza

     Am lucrat cu mai multe agenții de-alungul timpului, dar cu VISMARK ajungi cel mai repede de la idee la realitate. Chiar și atunci când proiectul tău se blochează, din diverse motive, ei găsesc soluții pentru tine. Contează foarte mult să te poți baza pe cei cu care lucrezi și pe echipa VISMARK chiar te poți baza, pentru că livrează în orice condiții.
Gabriel Radu
Fondator Programarea Succesului

     Cu VISMARK am avut o colaborare care a răspuns cu adevărat solicitărilor pentru care i-am contactat. La început mi-au transmis încrederea că vor face exact ceea ce spun, apoi au adăugat profesionalism în realizarea proiectului. Ca nota de vârf, au arătat o grijă deosebită la cerinţele clientului. Acestea reprezintă argumente concrete prin care pot susţine că VISMARK este soluţia creativă şi profesională, în promovarea afacerii tale. Prin calitatea serviciilor care s-au ridicat la nivel de performanţă, îi recomand cu încredere, le doresc mult succes în continuare şi focalizare maximă în direcţia rezultatelor!

Robert Dumitru
Fotograf Profesionist

     Dorian Sărmăşan este o persoană creativă, care mi-a reinventat logo-ul într-un mod la care nu m-aş fi putut gandi. Mai presus de creativitate sa, este o persoană cu care am comunicat uşor, nu m-a refuzat cu niciun răspuns, chiar dacă poate am fost pretenţios privind anumite aspecte. El a răspuns prompt şi politicos, fără să pară deranjat sau să fie iritat; un adevărat profesionist.

Toni Spiridon
Marketing Manager 9695

     Prima impresie despre agenția VISMARK: o echipă foarte tânără... frumoasă, simpatică... dar reușesc ei să realizeze și să implementeze campanii de promovare pentru cei mai exigenți clienți?! A doua impresie: această echipă este perfectă pentru a face publicitate: creativitate, promptitudine, dedicarea în proporție de 100% pentru proiectul gestionat indiferent de zi și oră... Concluzie: Agenția Vismark - vorbe puține, fapte multe, rezultate excelente!

Săndel Prodan
Director tehnic, Maspertech

     Recomand cu mare încredere Vismark. Pe lângă faptul ca sunt foarte prompți în ceea ce privește predarea lucrărilor, m-au ajutat pe partea de consultanță, oferindu-mi multe informații legate de modul în care ar trebui să comunic cu clienții mei. Practic, le-am încredințat realizarea identității vizuale a companiei pe care o conduc, fără să intervin prea mult. Au avut libertatea de a “cosmetiza” imaginea firmei așa cum au crezut ca e mai bine și pot spune că rezultatul m-a surprins mai mult decât plăcut.

Marius Lazia
Managing Partner, Web Suport

     În legătura cu echipa Vismark pot confirma următoarele: atenție, implicare, calitate, punctualitate (un lucru destul de rar întâlnit în zilele noastre), dar mai important decât toate, creativitate. Le urez mult succes și sunt convins că parteneriatul nostru va fi unul pe termen lung.

Svetlana Brădescu Simion
Manager, Centrul Shakti

     Cu Vismark avem o colaborare de mai bine de un an și jumătate, timp în care a afectuat un portofoliu destul de larg de elemente publicitare pentru noi. Pe parcursul acestui timp am apreciat promptitudinea cu care răspunde la toate solicitările, capacitatea de a se adapta nevoilor noastre și perseverarea în a livra materiale care să satisfacă în totalitate nevoile clientului. Din aceste motive, i-am recomandat și îi recomand de fiecare dată când am ocazia.

Eliza Nițescu
Co-fondator, SPEAKERS CLUB

     Lucrez în marketing din anul 2000 și cunosc bine piața de advertising din România. Cuvintele care ar descrie cele mai multe agenții de publicitate de la noi sunt: scump, anevoios și fad. SPEAKERS CLUB colaborează cu VISMARK pentru că în tot ceea ce fac sunt: convenabili, rapizi și originali. La toate acestea, VISMARK adaugă și alte ingrediente secrete pentru orice colaborare reușită: pasiune, respect și recunoștință față de clienți. Fiecare proiect la care lucrăm împreună este o bucurie! Te simți apreciat și înțeles de la început până la final. Sunt partenerii noștri de la înființarea firmei și îi recomandăm de fiecare dată, fiind 100% siguri de rezultate spectaculoase.

Ana-Maria Juhasz
Marketing Manager, CleverToys.ro

     Deşi au trecut câțiva ani buni de la primul design grafic pe care Dorian l-a pregătit pentru noi, încă reuşeşte să mă surprindă felul în care transformă e-mailurile mele cu explicații abstracte în imagini atât de frumoase! E atent la specificații, reuşeşte să prindă ideea pe care vrem să o transmitem şi îi dă o formă grafică impecabilă. Niciun detaliu nu e neglijat, nicio linie nu e trasată la întâmplare şi se implică în egală măsură în realizarea tuturor proiectelor indiferent de amploarea lor.

Marian Ciufu
Departament Marketing, Funtrip World

     În timp am încheiat mai multe parteneriate, ne-am oprit însă la a lucra cu VISMARK deoarece întotdeauna au ținut cont de ideile noastre când a venit vorba de cataloage, broșuri, flyere și restul proiectelor grafice pe care le-am mai avut. Au răspuns mereu prompt, au fost serioși, au avut RĂBDARE și ne-au oferit mereu ponturi pentru a fi mai eficienți.

Larisa Grăjdieru Loos
Managing Director, Le Lapin Bangkok

     Am lucrat împreună cu Vismark la crearea meniului nostru și a altor materiale de identitate a brandului Le Lapin. Au executat perfect toate ideile propuse de noi și în plus au reușit să termine proiectele într-o perioadă foarte scurtă de timp. Au fost foarte reactivi și chiar dacă ne aflăm pe 2 continente diferite, nu am avut nicio problemă de comunicare.

Răzvan Sdrobiș
Managing Partner, AS Invest

     Cu Vismark lucrez de mai mulți ani. Am făcut împreună proiecte de branding pentru toate firmele mele și de fiecare dată am fost mai mult decât mulțumit. Îi recomand pentru seriozitatea cu care au lucrat la fiecare proiect și, în mod special, pentru faptul că mereu au ținut de ceea ce mi-am dorit. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul vostru.

Elena Ivancenco
Marketing Manager, Agenția de Turism KUSADASI

     În urmă cu câțiva ani am primit un mail de prezentare de la Vismark, și pentru că tocmai aveam în derulare câteva mici proiecte de design m-am gândit să-i și contactez, să le înmânez câteva lucrări să văd ce viziune au ei. Am lucrat până atunci cu mai multi graficieni, însă mereu aveam probleme de comunicare, punctualitate, timing, și corectarea lucrărilor. În căutarea mea, am tot dat și de graficieni care lucrau pe oră....ceea ce nu mie se pare chiar ok... A urmat după un timp și întrevederea cu ei, și chiar nu-mi venea să cred ce tineri frumosi și deștepți erau! Și în ziua de azi tot cu ei lucrez, ba chiar și-au mărit echipa și doresc să le mulțumesc pentru promptitudine, profesionalism, respectarea termenelor, răbdare în special, creativitate, fiecare detaliu și bineînțeles pentru prețurile bune. Au conceput și un concurs în cadrul unui târg de Turism care a fost un real succes. Este o plăcere pentru mine să recomand personal pe Dorian Sărmășan ca profesionist adevărat, o persoană care știe să asculte, învață repede și este model de seriozitate și angajament pentru termene de livrare.

Nathaniel Geană
Director General, Izvorul Cristalin

     Am găsit în Vismark un partener de încredere, iar dacă spun partener... denotă faptul că oamenii din spatele acestei companii știu că trebuie să fie alături de clienți si să le rezolve orice problemă într-un timp extrem de scurt!

Lucian Ciobanu
Founder & General Director Deutoria

     În urma unui parteneriat cu compania noastră, echipa Vismark ne-a ajutat în definirea și crearea unui design profesionist pentru aplicația web Projectoria.net și implicit pentru alte aplicații din portofoliul Deutoria. Am fost plăcut impresionat de profesionalismul companiei, de comunicarea eficientă cu membrii echipei și de promptitudinea cu care au fost realizate ideile propuse de noi. Rămâne echipa la care vom apela oricând. Mult success în continuare!

Ruxandra Stan
Shoe Designer, Ravissante

     Ce mi-a plăcut cel mai mult în colaborarea cu Vismark a fost atenția la cele mai mici detalii și documentarea temenică a domeniului în care activăm. Acest lucru a făcut ca ideile propuse de ei să se muleze perfect pe nevoile noastre de comunicare, însă, mai presus de atât, să rezoneze cu clienții noștri și să ne aducă rezultate peste așteptări. Dacă la asta mai adaugăm și o execuție grafică a ideilor, de excepție, este evident de ce nu ne-am dori să colaborăm cu altcineva în afară de ei. Și pentru că au atâta dibăcie în a lucra cu bugete mici, abia așteptăm să le încredințăm bugete din ce în ce mai mari! Mulțumim Vismark pentru că ne sunteți parteneri de încredere! Mult succes pe mai departe!

Leonard Dima
Director General, Innova Facility Services

     Prima dată când am colaborat cu Vismark a fost acum mai bine de 7 luni. Experiența a fost grozavă și asta ne-a făcut să implementam mai multe proiecte cu ajutorul lor, cu toate ca firma noastră este din Madrid si ne despart fizic cam 3700 Km. Recomand serviciile oferite de echipa Vismark!

Sergiu Constantinescu
General Manager, Rock Star Construct

     Au trecut 4 ani de când Vismark se ocupă de toate materialele noastre de marketing. Ei ne cunosc foarte bine afacerea, produsele, planurile și evoluția. Am fost foarte mulțumiți de propunerile, ideile lor, de grafica materialelor publicitare. Tot ce au făcut în acest timp a ajutat foarte mult la evoluția firmei noastre. Din acest motiv am ajuns la un parteneriat atât de lung. Îi recomand cu mare drag, pentru că în cei 4 ani am crescut frumos împreună.

Paul Ardeleanu
Trainer, Speakers Club

     Am lucrat cu Vismark atât pentru proiectele din cadrul Coaching4You cât și pentru proiectul personal, Speakers Club, și de fiecare dată au făcut ceea ce le-am cerut foarte rapid și într-un mod profesionist. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este ca au adus propriile idei în creație, idei care ajută semnificativ la mărirea ratei de conversie și la impactul materialului. Îi recomand cu mare drag pe partea de design și grafică.

Ionut Merlusca
Co-founder, Endurest Tours

     We had an excellent collaboration with Vismark. There was no need for lots of explaining, we communicated well right from the beginning and everything was delivered in time. Moreover, not even the ulterior changes weren't a problem for them. Thumbs up!

Ian Ramon
Maestru Reconectare

     Sunt foarte încântat de colaborarea cu Vismark! În primul rând caracterul lor ca oameni, mi-a produs bucuria de a lucra cu ei. De asemenea, pe partea profesională, dau dovadă de pasiune și lucrează prompt. Mi-au creat un logo și un site care îmi plac foarte mult chiar dacă am avut anumite cerințe mai speciale. L-au realizat frumos și practic, așa cum am planificat. Îi recomand cu căldură! Cu apreciere, IAN RAMON

Marian Mocanu
Photographer

     În ultimii ani, în mai toate proiectele mele ce au implicat partea de grafică am lucrat cu Vismark. Ce am apreciat cel mai mult au fost seriozitatea în realizarea lucrărilor, promptitudinea și creativitatea. Acum, tot ei se ocupă și de promovarea proiectelor mele și am de gând să las partea asta în mâinilor lor și pe viitor.

Costin Iurea
Managing Partner, Foggi Jeans

     De obicei cand vine vorba de design sunt foarte pretenţios. Cei de la VISMARK au reuşit să mă surprindă din prima cu un design la care nu am avut nimic de obiectat :)

Vânia Szász
Antreprenoare / Designer accesorii feminine

     Dorian este persoana care ne surprinde mereu cu rapiditatea cu care ne răspunde la cerințele noastre și cu care lucrează. Sunt multumiță de toate serviciile lui, dar mai ales de produse (reușește să-mi transpună gândurile în imagini cu măiestrie). Multumesc, Dorian!

Camelia Moldovan
Program Coordinator, American Challenge România

     Încă de la prima întâlnire cu echipa Vismark, am ştiut că vom lucra împreună. Energia şi entuziasmul lor sunt contagioase, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Creativitatea, punctualitatea şi flexibilitatea la cerinţele noastre, alături de calitatea materialelor create, sunt doar câteva dintre calităţile care-i recomandă.

Mihai Irimia
Co-Founder Men Style Guide

     Noi am lucrat foarte bine cu Vismark. Sunt profesioniști și săritori. Au fost întotdeauna deschiși la propunerile noastre și flexibili la contextul nostru. Recomandăm Vismark celor care știu ce își doresc și au nevoie de o execuție cât mai bună.

Mihaela Şteţi
Customer Care, Soleta Trading

     Colaborarea noastră cu cei de la Vismark a fost punctuală, de fiecare dată cerinţele noastre au fost îndeplinite întocmai. Am fost încântaţi să fim trataţi cu promptitudine şi ceea ce am apreciat cel mai mult este viziunea cu care au pus în practică ideile noastre. Executanţi sunt nenumăraţi, însă specialişti cu viziune de ansamblu întâlneşti mai rar. Asta numim noi servicii complete.

Apostol Mihai
Terapeut și Consilier nutriție / Manager Trăiește Bio

     O colaborare foarte bună cu oameni prompți, profesioniști și de cuvânt. Termene respectate și creații de calitate. Mulțumesc Dorian și echipei tale.

Ciprian Sandu
Fondator & CEO Qonjunct

     Vismark au fost aleși, după o atentă filtrare, pentru servicii de consultanță privind elementele de design ale brand-ului Qonjunct. Alegerea s-a dovedit a fi una inspirată, în termeni de promptitudine, profesionalism, orizont și ceea ce ne interesa cel mai mult, capacitate de a face design exact așa cum vrem noi, adică cu talent, pasiune, viziune de artist. Aveam nevoie de un expert care să fie în același timp sensibil, creativ și pragmatic. Vismark întrunește toate aceste calități. Livrează impecabil, au înțeles ce dorim chiar și atunci când era mai abstract și s-au adaptat excelent. Această colaborare merită din plin timpul, banii și energia investite, valoarea livrabilelor depășindu-le cu mult.

Marius Bura
Buurentech Belgia

     Vismark mi-a întrecut aşteptările în realizarea logo-ului societăţii pe care o conduc. A fost ceva de genul.. WOW. Chiar nu mă aşteptam la ceva care să mi se potrivească atât de bine. Sunt o echipă de profesionişti care au înţeles foarte bine de ce am nevoie într-un timp foarte scurt şi m-au ajutat cu materiale grafice care transmit perfect ceea ce îmi doresc. Recomand cu mare încredere!

Ștefan Iorgulescu
Co-fondator Fotografi-Cameramani.ro

     Am aflat despre Vismark printr-o recomandare primită de la un client comun. Mi-au plăcut foarte mult web-design-urile realizate și i-am contactat pentru o potențială colaborare cu proiectul nostru. Lucrurile au mers deosebit de bine, colaborarea s-a concretizat și astfel, Fotografi-Cameramani.ro, a căpătat o nouă identitate vizuală. Am fost foarte mulțumiți de rezultat, astfel că am ales să continuăm colaborarea și în alte două proiecte.

Alice Constantin
Antreprenor

     Ceea ce mi-a placut cel mai mult la Vismark a fost promptitudinea în a vă servi clientul și calitatea serviciilor. Îmi place să lucrez cu voi pentru că sunteți o echipă tânără, cu planuri foarte mari și foarte serioși.

David Alexandru
Antreprenor

     În colaborarea cu Vismark am putut experimenta plăcerea de a lucra cu oameni capabili și posibilitatea de a implementa campanii de marketing, design de produs și conținut fără grija de a întârzia promisiunile către clienții noștri. Țin să vă mulțumesc pentru munca voastră, suntem foarte încântați de această colaborare și vrem să știți că vom putea lucra mult timp de acum înainte îmăreună.

Cătălin Pană
Director Comercial, Gaviota Simbac România

     În primul rând m-am bucurat că pot apela la o echipă tânără, receptivă și serioasă. Faptul că investiți în pregătirea profesională și dezvoltarea personală a fost un alt criteriu important în alegerea făcută. Receptivitatea, buna comunicare, promptitudinea și nivelul profesional au dus la un rezultat pe măsura așteptărilor: materiale publicitare de calitate în termenul promis.

Liviu Cărămălău
Owner, Paste Colorate

     Primul contact cu Vismark a fost la unul din workshop-urile lui Lorand, de atunci suntem colaboratori şi mă declar foarte mulţumit. Este genul de companie care ştie foarte bine cum să descâlcească marketingul. Cinci stele din partea mea ! :)

Ionuț Ungureanu
Marketing Manager, Mediadocs Publishing

     O echipă creativă care de fiecare dată a venit cu soluții ingenioase pentru fiecare material de care am avut nevoie. Fie că a fost vorba de lucrari pentru brandul Discovery, Animal Planet sau Garfield, spre exemplu, ne-au oferit mereu materiale cu o grafică creativă cu care am reușit să ieșim în evidență.

George Viziru
Manager TERRA SMART

     Am avut de la început așteptări mari, pentru că văzusem lucrări realizate de Vismark, care mi-au placut. Aceste așteptări au fost confirmate ulterior. Sunt foarte mulțumit și recomand cu încredere serviciile Vismark.

Leaders for the Future
Curs de antreprenoriat și leadership

     Leaders for The Future, Ediția 2 s-a finalizat. A fost un adevărat succes! Dorim să vă mulțumim enorm pentru tot sprijinul acordat. Ați lucrat cu profesionalism și cu multă promptitudine. Mulțumim pentru răbdarea acordată.

George Mirescu
Director, Șoimul Agrimex

     Ați fost un exemplu de operativitate, creativitate și seriozitate, așa că vă asigur că vom mai colabora și, de asemenea, că vă voi recomanda și altora.

Urmărește-ne
pe Facebook
și vezi cele mai
interesante articole
despre marketing
și publicitate!
Sunt deja fan!
Mergi sus