Andrei Rosu iti da discount la alergat…

22 Iul. 2016

Știm că ești obișnuit ca pe blogul nostru să găsești, în general, articole din zona marketing și business, dar de data aceasta avem un cadou pentru tine.

Probabil de multe ori ai dorit să ieși din zona ta de confort, dar nu ai făcut încă primul pas. Cum ar fi să te apuci de un sport nou sau doar să mănânci mai sănătos.

Dacă nu știi ce activitate ai putea să începi sezonul acesta, noi avem o super-recomandare pentru tine: antrenează-te pentru maraton!

Nu te speria, nu este chiar atât de dificil pe cât pare, mai ales dacă ai un super instructor care să te motiveze, inspire și ajute pas cu pas!

vismark-andrei-rosu-42krosu

Este vorba despre Andrei Roșu – ultramaratonist și ultratriatlonist. Andrei este dovada că putem realiza tot ce ne propunem, prin eforturi mici, dar constante.

Probabil mulți dintre voi ați auzit de Andrei Roșu și cunosc toate realizările lui. Dar pentru cei care nu îl știu: Andrei Roșu este singurul român care a terminat cursa A2A, alergând 140 km și pedalând 300 km și primul român care a traversat înot Canalul Mânecii.

De curând, Andrei Roșu a lansat 42kRosu – de la canapea la maraton, în 4 luni, un program online care te ajută să te ridici de pe canapea, să integrezi cu ușurință alergarea în stilul tău de viață, fără accidentări și fără a îți neglija familia, prietenii sau cariera și, în maxim 4 luni, să poți alerga un maraton.

Poți să te înrolezi foarte ușor în programul 42kRosu – de la canapea la maraton în 4 luni accesând www.42krosu.ro.

Iar vestea bună este că poți profita de parteneriatul pe care noi îl avem cu Andrei și să beneficiezi de un cod de discount de 90%!

Solicită-ne codul de discount pe adresa mihaela@vismark.ro și folosește-l până la data de 31 iulie 2016.

Reducerea se aplică atât în cazul plății în rate (preț final 20 euro/lună, timp de 4 luni, în loc de 200 euro/lună), cât și al plății integrale (preț final 70 de euro, pentru întreg programul).

 CE SE INTAMPLĂ DACĂ PROGRESUL PE CARE IL FACI NU ESTE MULȚUMITOR?
Primești înapoi, integral, taxa de înrolare, în maxim 14 zile de la solicitarea acesteia.

Pentru suport tehnic sau informații suplimentare poți folosi aceste date de contact: http://www.42krosu.ro/contact/.

Te așteptăm pe mail pentru a-ți trimite codul de reducere!

Mihaela Stanciu